Nosto-ovet autotalleihin

Doorhan RSD01 ja RSD02 nosto-ovet autotalleihin.

Modernit Doorhan autotallin nosto-ovet on tarkoitettu asennettaviksi pieniin ja keskisuuriin oviaukkoihin (leveydeltään 2000 mm- 5000 mm, korkeuteen 2000 mm-5000 mm).

Oven perusrakenne koostuu vaakatasossa olevavista Sandwich-paneeleista, jotka on kiinnitetty toisiinsa erikoisvalmisteisilla saranoilla. Sandwich-paneelit on valmistettu Euroopassa automatisoidulla linjalla, ne tehdään kahdesta erillisestä teräslevystä, joiden väliin laitetaan polyuretaani-eriste. Galvanoidut teräspinnat voidaan maalata tai laminoida puun näköiseksi, jolloin ne eivät altistu säälle tai ultravioletti säteilylle.

Ovi aukeaa kiskoja pitkin vasten kattoa, jättäen koko oviaukon vapaaksi. Näin säästetään merkittävästi tilaa oviaukon ympäristöstä ja saat enemmän tilaa auton parkkeeraamiseen.

Doorhan nosto-ovissa on ainutlaatuisia ominaisuuksia vastaaviin tuotteisiin verrattuna. Sandwich-paneelien ja tiivistesarjan ansiosta Doorhan-ovet ovat ilmatiiviitä ja tarjoavat erinomaisen lämpö –ja äänieristyksen. Se on laskelmallisesti pitkäikäinen tuote (vähintään 10-vuotta) ja siinä on turvatoimintoja, lisäksi se tunnetaan helppokäyttöisyydestään.

Jokaisessa autotallissa on omalaatuinen rakenne ja oviaukko. Oven valinta riippuu monista asioista; tärkeimmät ovat ylätila, sivutila ja autotallin syvyys.

RSD01 Autotallin nosto-ovi

Doorhan RSD01 nosto-ovi omakotitalon autotalleihin.

RSD 01 on suunniteltu matalanostoasennukseen pieniin oviaukkoihin, joissa on rajallinen ylätila —100 mm (sivutila 120 molemmin puolin). Tämän ovimallin leveys maksimissaan 3000 mm –ja korkeus 2800 mm.

Tutustu >>

RSD02 Autotallin nosto-ovi

Doorhan RSD02 nosto-ovi omakotitalon autotalleihin.

RSD 02 on klassinen nosto-ovi, joka tarkoitettu yleisimpiin autotallin mittoihin (ylätila 150 mm ja sivutila 130 mm). Olennainen ero RSD01 ja RSD02 vällillä on, että RSD02 voidaan asentaa sisäpuolen geometrialtaan monimutkaisiin autotalleihin. RSD02 leveys on maksimissaan 6000 mm –ja korkeus 3000 mm.

Tutustu >>

Doorhan nosto-ovet täyttävät niin Venäjän (Russian State Standard GOST 31174-2003) kuin Euroopan (European standard EN 13241-1) standardit. Se on ainoa markkinoilla oleva tuote, joka on kehitetty Venäjän ilmastoon; josta on myönnetty sertifikaatit.

Keskeisimmät ominaisuudet:

• Lämmöneristys (sandwich-paneelit ja tiivisteet)
• Äänieristys (24 dB)
• Energian säästö (lämmitys ja viilennys)
• Pitkä käyttöikä (isältä pojanpojalle)
• Kattava automaatio